وبلاگ طراحی و برنامه نویسی

پروژه - برنامه نویسی - گرافیک - انیمیشن - شبکه - پایگاه داده - مدار منطقی - کنکور

وبلاگ طراحی و برنامه نویسی

پروژه - برنامه نویسی - گرافیک - انیمیشن - شبکه - پایگاه داده - مدار منطقی - کنکور

آموزش git

در ابتدا باید بدانید که git یک Version Control است و اگر یک برنامه نویس هستید باید از git استفاده کنید. به بیان ساده Version Control می توان به عنوان نقاط ذخیره سازی کد توصیف کرد. فرض کنید یک feature جدید را به تازگی برای یک محصول که در حال استفاده است به اتمام رسانده و همه چیز را مستندسازی کرده اید و اینک می خواهید کد را به مدل پروداکشن اضافه کنید. به این منظور باید یک Code Review اضافه شود تا بتوانید کد را به Source Control اصلی اضافه (Merge) کنید. اگر شرکتی که در آن کار می کنید از Version Control استفاده نکند، شما مجبور خواهید بود تغییرات را به صورت دستی در پروژه سورس وارد کنید. همه این ها در حالی است که یک نفر باید پشت میز شما بنشیند و تغییراتی را که شما ایجاد کرده ایدرا به صورت دستی بازبینی کند.

در نتیجه به جای این که همه فرایند Merge کد به صورت دستی انجام یابد، Version Control همه مراحل را به جای شما بر عهده می‌گیرد. کافی است کد خود را روی یک Branch مجزا ذخیره کنید و زمانی که کار پایان یافت، Branch ها و تغییراتی که ایجاد شده را در هم Merge کنید.

به این ترتیب صرفه جویی زیادی در زمان و تلاش شما ایجاد می شود و در واقع یک ابزار کاملاً ضروری محسوب می شود، زیرا به مرور Timeline پروژه شتاب می گیرد و اندازه تیم برنامه نویسی نیز افزایش خواهد یافت.

اگر تا کنون با مشکل از دست دادن فایل مواجه شده‌اید، یا اگر تا کنون درست پیش از انتهای موعد زمانی مجبور شده‌اید کد را ریفکتور کنید، چون کامپایل نشده است و اگر تا به حال به صورت تصادفی هارد درایو خود را فرمت کرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم از Version Control استفاده کنید.

دلیل اصلی استفاده از ابزار کنترل نسخه این است که در صورت استفاده از یک Repository ریموت که به صورت Private یا Public نگهداری می شود، کار از حالت متمرکز خارج می‌شود و حالت (نقطه منفرد شکست) از فرایند گردش کار حذف می‌شود. همچنین می‌توانید تغییرات و پیشرفت پروژه را ردگیری کنید. به این ترتیب می‌توانید میزان رشد پروژه را از ابتدا مشاهده کنید.




نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد